Nurian brow experts threading

THREADING

Threading is de techniek waarbij met een dunne draad korte rijen haartjes tegelijk verwijderd worden. Het is een natuurlijke en heel precieze techniek met een prachtig gedefinieerd resultaat en geschikt voor alle huidtypes.

Tijdens het threaden wordt de katoenen draad dubbel en in elkaar gedraaid, zodat haren er met wortel en al uit kunnen worden geplukt. Threading maakt het de brow artist mogelijk heel precies te werken. De haren worden immers rij voor rij verwijderd. Zowel meerdere haren als fijne individuele haren worden opgespoord en snel en doelgericht verwijderd.

Met deze techniek kunnen we je brow shapen met verbluffende precisie. Het resultaat: een zuivere en gedefinieerde vorm waar je alleen maar van kon dromen. Ook mannen zijn bij ons van harte welkom! Door middel van threading brengen we jouw wenkbrauwen op een natuurlijke manier netjes in vorm. 

Naast threading is er ook de mogelijkheid om je wenkbrauwen te waxen. Waxen is een ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken weg. De haartjes komen zachter en steeds minder terug.

Shop your brow products now!

Back to top