413A2499

LASH-LIFT

Onze focus ligt op brows, maar wat houden we ervan om die complete eye-catching look te creëren! Een lash-lift is perfect in combinatie met een brow-behandeling. Het accentueert je ogen door je wimpers langer en voller te maken en ze een mooie curve te geven. Een lash-lift is geschikt voor alle soorten wimpers, of ze nu kort zijn of lang. Voor de briljant blondes en radiant reds onder ons is het de perfecte manier om hun wimpers te accentueren waardoor de ogen meer gaan spreken.

Bij een lash-lift worden de natuurlijke wimpers behandeld en worden er geen extensions gebruikt. De wimpers worden behandeld vanaf de wortels, waardoor ze langer en dikker worden voor dat eye-catching effect.

De behandeling

Tijdens de behandeling plaatsen we siliconen kussentjes op de oogleden. Deze pads nemen de vorm aan van je ooglid, waardoor ze perfect aansluiten op de ronding van je wimpers. De wimpers worden vervolgens behandeld en op het siliconen kussentje bevestigd. Ze worden geverfd, wat een mascara-effect geeft. Het zorgt er ook voor dat de wimpers nog langer en dikker lijken. Deze behandeling is niet schadelijk voor je wimpers en heeft als grootste voordeel dat je je wimpers wekenlang niet meer hoeft bij te werken.

 

Nazorg Brow Lamination

Om zo lang mogelijk van het resultaat te kunnen genieten volg je de eerste 24 uur na de behandeling deze richtlijnen:

  • Zorg dat je wenkbrauwen niet nat worden.
  • Gebruik geen make-up of crèmes rondom en op je wenkbrauwen.
  • Ga niet onder de zonnebank of in de sauna.
  • Gebruik elke dag een brow-serum om je wenkbrauwen te hydrateren en voeden.
  • Gebruik elke avond de lamination aftercare crème

Order your brow-mergency products now!

Back to top