79f8867b-0803-4495-a544-7465acf78e8f

Your brow journey,
our work.

Wij hebben één belangrijke missie: jouw wenkbrauwen perfect shapen zodat we jouw natuurlijke schoonheid naar boven halen en jij stralend de deur uit gaat

Onze deskundige & gediplomeerde brow experts beschikken over gespecialiseerde kennis, jarenlange ervaring en combineren verschillende technieken tijdens de behandeling.

In onze salon ervaar je een ontspannen sfeer, persoonlijke aandacht en wordt je behandeld met de beste producten. 

Wij geloven dat de natuurlijke schoonheid van een vrouw niet moet worden veranderd, maar moet worden benadrukt en gedefinieerd. Onze brow experts focussen in al onze behandelingen op het highlighten van jouw eigen, unieke schoonheid. We accentueren de kenmerken van je gezicht en laten je wenkbrauwen spreken.

Word about the founder

Mijn naam is Nina en Nurian staat voor mijn Perzische roots en mijn meisjesnaam. In 2015 begon ik vanuit mijn zolderkamer en bouwde mijn bedrijf steeds verder uit. Opgeleid door de beste brow-artists en continu nieuwe trends en producten aan het ontdekken om het beste voor mijn klanten te kunnen aanbieden.

Al 5 jaar is Nurian dé go-to place voor wenkbrauwen, een van de top brow bars in Nederland en bekend bij vele BN’ers en gespot door ELLE, VOGUE, BYRDIE, etc. Hier ben ik ontzettend trots op!

In 2021 hebben we een rebranding doorgemaakt én heb ik met Nurian een eigen brow make-up productlijn ontwikkeld. Een andere droom die in vervulling is gegaan!

Daarnaast heb ik in 2022 een academy opgericht om toekomstige brow artists te kunnen opleiden en begeleiden in het vak én in het ondernemerschap.

Met Nurian brow experts wil ik niet alleen dames en heren mooier en zelfverzekerder maken, maar ook een platform zijn voor toekomstige talenten.

Nurian brow experts Nina
fa94a2bb-0372-483b-922e-c9bc914093e8

Nurian staat voor:

 

✓ Deskundige & gediplomeerde brow experts;

✓ Jarenlange ervaring;

✓ 100% klanttevredenheid; 

✓ De nieuwste trends en ontwikkelingen rondom brows;

✓ Hoge kwaliteit en EU-goedgekeurde producten;

✓ Uitstekende service en beleving vanaf het moment dat je binnenkomt tot je weer naar buiten stapt.

✓ Lid ANBOS

✓ Top rated salon

 

See you soon, gorgeous

Back to top